Sodistra maakt hygiëne eenvoudig met zijn ultraschone oplossingen.
De agrovoedingsindustrie is natuurlijk een zeer veeleisende sector.
Alle functies van een LBC - temperatuur, vochtigheid en filtratie - moeten perfect worden geregeld om de productkwaliteit te garanderen en gezondheidsrisico's te voorkomen.
Sodistra heeft een lange en solide ervaring in het ontwerp en de fabricage van ventilatiesystemen voor gebouwen in de voedingsmiddelenindustrie: bakkerij en banketbakkerij, vleeswaren, zuivelfabrieken, kaasfabrieken, vis-, schaal- en schelpdierproducten, kant-en-klaarmaaltijden, groenten en fruit, enz.
Wij begrijpen hoe belangrijk het voor je is om perfect gezonde lucht op de juiste temperatuur te hebben.
Met de luchtbehandelingsoplossingen van Sodistra kun je:
… de thermische omstandigheden wijzigen en beheren van een industriële ruimte om te zorgen voor een temperatuur die is aangepast aan jouw behoeften voor jouw werknemers en jouw productieproces. De luchtbehandelingscentrales van Sodistra kunnen lucht van -35° C tot +45° C behandelen
… de luchtvochtigheid regelen, condensatie, corrosie, vorstvorming, schimmelvorming enz. te voorkomen, die het comfort van de werknemers, de productkwaliteit en de werking van de machines kunnen beïnvloeden.
… lucht filteren, dit is ook waar de luchtkwaliteit om de hoek komt kijken: we verminderen de concentratie van deeltjes in de lucht om bacteriële risico's, gezondheidsrisico's en prestatieverlies te voorkomen.
… luchtvolumes regelen. Het regelen van debieten om ventilatie en de toevoer van buiten- of binnenlucht te regelen is essentieel voor uw industrie.